Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1067 niezalogowanych)
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
jaki jest przecietny poziom alkoholu w weekend u tubylcow? i jak czesto pala sie ich domy?prosze o jakis artykul na ten temat.przez pisanie tylko o Polakach sami Polacy wyrabiaja sobie zla opinie o wlasnych rodakach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
artykułu chcesz niewiasto
polonia.wp.pl/title,Polak-i-Norweg-tacy-...sc.html?ticaid=1d82e
Z raportu opublikowanego w 2008 roku przez Narodowy Instytut Zdrowia Powszechnego wynika, iż Polak spożywa rocznie mniej alkoholu niż przeciętny Europejczyk. Dokładnie 6,7 litra czystego spirytusu w przeliczeniu na jednego mieszkańca, czyli niemal dokładnie tyle samo, co w Norwegii.

to tylko świnie w chwaleniu się takie mocne
takie najlepsiejsze na świecie złodzieje i pijaki
takie sprytne i do pracy i do wypitki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
kamil75 napisał:
a jak by zaczeli sprawdzac czy jest gasnica i alarm z dobra bateria w domu- rutynowe kontrole pod kara min 5000kr to by zaczeli myslec
i wierzysz w to co piszesz?
w Polandii za jazdę po pijaku to chyba ze dwa lata grozi
to na pewno nikt się nie odważy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
147 Postów
zx zx
(bergenmarekk)
Stały Bywalec
a Tusk podniosl podatki bo na flache mu zabraklo,Kaczynski wywali Ziobre bo nie chcial z nim chlac a wy tu jestescie bo juz was od chlania popierdolilo.Ja nie mam w sypialni tv bo przepilem, zreszta bateri w czujce dymu tez nie mam bo sprzedalem razem z walkmanem bo na chlanie potrzebowalem.Pozatym w nocy spia tylko najebani polacy?NIkt wiecej?Poprostu taki standard mieszkan i domow dla cudzoziemcow,stare instalacje zreszta na wierzchy i kartonowe sciany.Gdyby nawet benedykt XVI tam kimal to by sie zajaralo.Pozatym myslalem ze to forum dla polakow a nie sprzedanych za kase norwegow z europy srodkowej. Postawcie sobie przy monitorach lustro zanim cos napiszecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
277 Postów
M N
(MareckiMarecki)
Stały Bywalec
Pewne jest że pili Pewne jest że palili Skąd wiecie że to było powodem pożaru ? , a może zapaliło się od świeczki zapachowej bo chcieli sobie zrobić romantyczny nastrój
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemysław xxx
(Przemko)
Wyjadacz
OPTIMUS twoje komentarze są rasistowskie chamskie i nie na miejscu,jesteś obleśny facet a może baba huj wie kim ty jesteś jak dla mnie totalne DNO
Pozdro (:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Przemko napisał:
OPTIMUS twoje komentarze są rasistowskie chamskie i nie na miejscu,jesteś obleśny facet a może baba huj wie kim ty jesteś jak dla mnie totalne DNO
Pozdro (:

Chamskie pewnie sa, ale rasistowskie? Mam swoje zdanie na tema osobnikow, ktorzy w drodze z afryki do europy wyrzucaja swoich 15 towarzyszy za burte aby uspokoic sztorm, kaza kobietom chodzic w burkach, popelniaja mordy honorowe na swoich corkach poneiwaz zadawaly sie z bialymi. Wycinaja lechtaczki swoim kobietom, niepozwalaja aby badal je lekarz, ucza dzieci strzelac i wysadzac. Tak kurwa masz racje - moje posty sa rasistowski i jestem z tego dumy. Przestane jezeli murzyn dostanie nobla innego niz pokojowy.
Kim jestem nie ma znaczenia dla przebiegu dyskusji.
Jezeli bede 190cm przystojniakiem, lub sexi laska to zmienisz o mnie zdanie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
E tam....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Przemko napisał:
Pozdro (:

Jezeli masz na mysli ten post:
Dobrze, ze naszym nic sie nie stalo! Bo gdyby na ten przyklad to byli arabowie, albo nieprzymierzajac murzyni..? to pal ich licho!!
Chociaz mysle, ze murzyni moga sie obudzic w Czadzie.

I nie zrozumiales jego dwuznacznosci to brak mi pytan co do ciebie!

Dla cwiercinteligentow pokroju przemko - w pierwszej czesci chodzi o sarkazm w stosunku do autora ktory twierdzi" dobrze, ze naszym nic sie nie stalo" w domysle innych pal licho - polacy maja przetrwac.
W czesci drugiej - to gra slow czad to bezwonny gaz, ale rowniez kraj w Afryce srodkowej. Wiec murzyn moze sie obudzic w Czadzie. Celowo Czad napisaem duza litera. Jezeli bedzie wiecej takich kretynow jak przemko to pozostanie uzywac onomatopei. Jak pryt. jeb, itp.

Wystarczy na dzisiaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
Optimus napisał:
Przemko napisał:

Jezeli masz na mysli ten post:
Dobrze, ze naszym nic sie nie stalo! Bo gdyby na ten przyklad to byli arabowie, albo nieprzymierzajac murzyni..? to pal ich licho!!
Chociaz mysle, ze murzyni moga sie obudzic w Czadzie.

I nie zrozumiales jego dwuznacznosci to brak mi pytan co do ciebie!

Właśnie to chciałem napisać, ale edytowałem myśląc, że może jeszcze gdzieś indziej były jakieś rasistowskie posty.

Przemuś, chłopak z ciebie dobry, nie powiem, ale już wcześniej zauważyłem, że bystrością to ty nie porażasz. I nic by się nie stało w zasadzie, tylko że dość często się wychylasz z tym swoim niedomaganiem robiąc więcej zamieszania aniżeli było.
No ale pisz, pisz, to przecież wolny kraj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok